Independents pel Ripollès
TU, al centre de les decisions


Equip

Ogassa


Fem Poble és una llista transversal, que pretén aglutinar i treballar de forma conjunta diferents sensibilitats, opinions i maneres de veure el nostre poble. Integra gent que en anteriors legislatures havien sigut regidors d’ERC, gent que ja s’havien presentat en anteriors comicis per JUNTS, i gent que apareixen de nou a la política, amb la única intenció de fer del nostre poble un lloc millor per tots i cadascun dels vilatans, posant al centre de totes les accions el debat, la transparència i la honestedat, per tant és una llista d’unitat. Perquè el més important no és el que ens separa si no tot allò que ens uneix.


Tots Fem Poble, tots els que volen el millor per aquest preciós municipi a la falda de la Serra Cavallera, son benvinguts a participar de la vida activa del poble, no hi sobra ningú, no excloem a ningú, no farem fora a ningú. 6 dels 8 membres de la llista van estudiar a la pròpia escola del poble i per tant tenen un coneixement profund de la realitat del municipi, tan del passat, del present com del futur que volem ser.


Com sabeu son llistes obertes i per tant s’escull individualment a les persones però sigui quin sigui el resultat volem seguir treballant com ho hem fet fins ara, en equip, debatent, consensuant i dialogant. Creiem que la política del segle XXI ha de ser molt diferent a la del segle XX, perquè tothom se la senti seva, sense personalismes i en col·lectivitat.

Planoles


Us presentem la llista que concorrerà a les properes eleccions municipals a Planoles, així com tots els membres que la conformen.


Gent per Planoles és una llista totalment independent, no adscrita a cap partit polític, transversal, que combina l’experiència d’haver governat els darrers quatre anys a l’Ajuntament de Planoles amb la incorporació de nova gent a l’equip, que aportarà idees fresques per tal que el municipi continuï avançant i millorant.


És una llista que té com a objectius bàsics posar la ciutadania al centre de les decisions, que el municipi millori en temes tant importants com l’habitatge, l’escola rural, les infraestructures, el turisme o les noves energies, entre altres.


Per Gent per Planoles treballar pel municipi és un repte engrescador, i ho volem fer amb una política del segle XXI, moderna, eficient, oberta, que escolta la ciutadania, que aprèn dels errors, honesta i transparent.


Tot i que durant aquests darrers quatre anys hem tirat endavant molts projectes, encara queda molta feina per fer i tenim les ganes i la il·lusió de fer-la, de fer que Planoles continuï avançant com a poble, que no només hi vingui a viure més gent d’una manera sostenible, sinó que també, els que hi viuen, sobretot el jovent, no hagin de marxar.


Gent per Planoles està format per un equip molt preparat, multidisciplinari, proper i, sobretot, motivat per afrontar una propera legislatura. Volem que Planoles continuï sent un model a la comarca del Ripollès i un referent com a poble de muntanya del Pirineu català.

 

RipollSom-hi, Ripoll!


Ripoll té molt potencial i, juntament amb mi, hi ha moltes persones que tenim ganes de treballar de debò perquè la vila recuperi l’esplendor que es mereix. Neix un equip que vol fer avançar Ripoll en aquesta direcció sense les servituds dels partits polítics; creient en el treball conjunt, el tarannà d’entesa i tenint clar que per damunt de tot hi ha Ripoll i la vocació de servei a les persones. Fa temps que hi treballem i els propers dies us anirem desgranant el nostre projecte polític que presentem a les eleccions municipals del proper 28 de maig.


Som-hi, Ripoll!


Campdevànol


Gent de Poble neix amb l’objectiu de definir-se com una eina útil al servei del poble. Som una agrupació diversa i renovada amb ganes i energia. Un mix de persones que combinen experiència, ganes, energia, empenta i motivació per fer avançar i millorar Campdevànol.


Gent de Poble – Independents pel Ripollès s’estructura com una agrupació política de kilòmetre zero que treballa des del i pel territori, deslligant-se dels interessos personals i partidistes de les grans estructures i elits polítiques.
Blindar els serveis presents – espais naturals, equipaments i infraestructures, i reivindicar una millor i major inversió amb efecte real i directe sobre el territori son les nostres prioritats. Tenim clar que cal posar al centre les necessitats de la ciutadania, mai ometent la complexitat demogràfica del territori, sense oblidar ningú i afrontant i treballant per millorar i solucionar les reivindicacions des dels mes grans als mes joves.


No renunciarem mai a reivindicar i lluitar per un territori viu, dinàmic i pròsper que permeti a la societat desenvolupar-s’hi i créixer-hi. Volem un Campdevànol i Ripollès pròsper que mantingui la cultura, saviesa i tradició però que al mateix temps s’erigeixi com una terra d’innovació, futur i modernitat.

Les Llosses


MILLORAR LES COMUNICACIONS


Em presento a les Llosses per Independents pel Ripollès, un partit que sorgeix de la necessitat de treballar de manera lliure, sense lligams amb cap partit tradicional, però amb la voluntat de diàleg, negociació i entesa amb totes les formacions.

Les Llosses és un municipi d’una gran extensió territorial i amb un paisatge captivador, però amb unes mancances molt importants de comunicacions.
Per tant, treballaré per aconseguir millorar-les, per al benestar de totes les persones que hi vivim.Correo
Asignación
Acerca de